Primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare convenționale pentru noua generație Opel Mokka

Versiunea electrificată a noii generații Opel Mokka a fost prezentată la finalul lunii iunie, însă acum, reprezentanții companiei prezintă primele imagini și informații aferente la variantele echipate cu motoare cu ardere internă. Nemții au pregătit două unității pe benzină și un motor diesel.

În luna iunie, Opel a făcut cunoscut noul Mokka-e. Versiunea electrificată a SUV-ului german este oferită cu o unitate de 136 de cai putere și cu o baterie cu capacitatea de 50 kWh care asigură o autonomie de până la 322 de kilometri.

Acum, producătorul german a prezentat primele imagini și detalii referitoare la versiunile echipate cu motoare cu ardere internă. Opel Mokka va putea fi comandat cu o motorizare diesel și două motorizări pe benzină.

Intrarea în gamă este realizată de unitatea pe benzină de 1.2 litri de orgine PSA.

Aceasta produce 100 de cai putere la 5.000 rpm și 205 Nm începând cu 1.750 rpm. Resursele propulsorului vor fi gestionate exclusiv de o cutie manuală cu șase trepte. Conform oficialilor Opel, Mokka echipat cu această motorizare poate accelera de la 0 la 100 km/h “în circa 11 secunde”, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 182 km/h.

A doua unitate pe benzină are tot 1.2 litri și dezvoltă 130 de cai putere la 5.500 rpm și 230 Nm începând cu 1.750 rpm. Standard, această variantă va fi echipată cu o transmisie manuală cu șase trepte, însă clienții vor putea comanda și o cutie automată cu opt trepte.

Alături de motorul cu 130 CP și cutie manuală, Opel Mokka va putea accelera de la 0 la 100 km/h în 9.2 secunde, iar viteza de top va fi de 202 km/h.

Singurul motor diesel pregătită de nemți are 1.5 litri și livrează 110 cai putere la 3.500 rpm și 250 Nm începând cu 1.750 rpm. Unitatea va fi echipat și cu un sistem de tratare a gazelor de eșapament cu o soluție pe bază de uree, proces denumit reducere catalitică selectivă. Această motorizare va fi disponibilă doar cu o cutie manuală cu șase rapoarte.

La fel ca în cazul versiunii Mokka-e, Opel a pregătit la interior un instrumentar digital de bord cu o diagonală de până la 12 inch, în timp ce ecranul sistemului multimedia va putea fi comandat în variante de 7 inch sau 10 inch.

Interior GS Line Opel Mokka 2020

 

În premieră pentru gama Mokka, Opel introduce și nivelul de echipare GS Line. Acesta propune elemente de caroserie vopsite în roșu, accesoriile cromate sunt înlocuite cu unele negre, jantele vor avea un design special, iar la interior vor fi integrate scaune speciale și un panou de instrumente cu finisaje roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *