Octavia Combi 4 devine și mai bună

Skoda Octavia IV Combi (2020) devine ceva mai mare, mult mai modern și poate fi folosit pentru prima dată ca hibrid plug-in. Apelăm la detalii despre motoare și echipamente!  Skoda Octavia Combi 4

Succesul seriei sale de la începutul anului 2020. Este clar că totul trebuie să fie corect prima dată. În afară de sedanul clasic Octavia, vagonul stației din Europa prevede în special cantități. De aceea, ambele stiluri de caroserie sunt disponibile chiar de la început. Ca și Golf VIII, tehnic nou, Octavia continuă să se bazeze pe Modular Transverse Toolbox (MQB), care are o creștere moderat scăzută. Comparativ cu predecesorul său, Octavia Combi cu 4689 milimetri este încă 22 milimetri mai lungă decât anterior și crește în lățime cu 15 până la 1829 milimetri. Spațiul suplimentar este de a beneficia în special pasagerii din rândul doi, care, în viitor, se vor bucura de încă cinci milimetri în încăpere de genunchi.

 

DETALII DESPRE ECHIPAMENTELE MODERNE ALE SKODA OCTAVIA IV COMBI (2019)

Urmează vizual Skoda Octavia IV Combi (2020) stilul casei: Numeroase elemente de design provin din modelul recent revizuit Superb. „Fața cu patru ochi” a predecesorului său, în schimb, noul arată cu încredere în sine de la farurile Matrix LED opționale care se trag ca o unitate îngustă spre grila hexagonală mare. Interiorul reproiectat arată mult mai ordonat decât înainte. Majoritatea comutatoarelor analogice au dispărut; în schimb, un monitor cu ecran tactil de 8,25 până la 10 diagonale, care stă la dispoziție, preia controlul aerului condiționat  și a sistemului de navigație . Volumul și zoomul hărții pot fi controlate printr-un glisor tactil sub ecran. Desigur, Skoda Octavia IV Combi (2020) este întotdeauna online prin eSIM și oferă informații despre trafic în timp real sau acces la distanță prin intermediul aplicației. Până la cinci porturi USB-C, un suport de încărcare inductiv pentru smartphone-uri și un Cockpit Virtual îmbunătățit care pot fi de asemenea găsite pe lista echipamentelor. Călătorii frecventi se vor bucura, de asemenea, de scaunele Ergo opționale, prietenoase cu spatele, cu funcție de masaj.

 

MOTOARELE SKODA OCTAVIA 4 COMBI (2019)

Gama de sisteme de asistență pentru șoferi va fi, de asemenea, lărgită semnificativ în Skoda Octavia IV Combi (2020). Pentru prima dată, un display head-up va proiecta informații în parbriz la cerere. Totodată, noutăți în program sunt asistenții de oprire, dispozitivele de avertizare la ieșire și un asistent de evaziune, ceea ce sporește cuplul de direcție în cazul unor coliziuni iminente cu alți participanți la trafic. Un sistem de vizualizare a zonei facilitează și parcarea, iar asistentul predictiv la distanță adaptivă poate ajusta automat viteza la curbe și la limitele de viteză. Pentru toate opțiunile de înaltă tehnologie, apropo, Skoda nu a uitat de așa-numitele „Simply Clever Features” – acele mici detalii care fac viața de zi cu zi mai ușoară. Umbrela și peria de mână așteaptă în cutia cu mănuși din Octavia. În plus, pentru Skoda Octavia IV Combi (2020) este oferit un pachet de dormit cu tetiere mai mari și tavan în spate. Gama de motoare este la fel de mare ca de obicei. Motoarele pe benzină sunt disponibile cu 110, 150 și 190 CP, trei cilindri în cele două niveluri de putere inferioare sunt de asemenea disponibile ca hibrid ușor de 48 de volți. Diesel de doi litri este disponibil în cea mai recentă versiune cu 115, 150 sau 200 CP din care să alegeți, în funcție de versiunea cu transmisie manuală cu șase trepte sau cu șapte trepte cu dublu ambreiaj. Ca soluție de acționare Skoda deține binecunoscutul motor de gaz natural 1.5 TSI G-TEC cu 130 CP gata. În plus, va fi pentru prima dată noul Octavia ca un hibrid plug-in, cu performanțe ale sistemului de 204 CP și cu o rază de acțiune pur electrică de până la 55 de kilometri. Astfel, este puțin probabil să se reducă prețul semnificativ – un început bun pentru succesul suplimentar. 150 sau 200 CP din care să alegeți, în funcție de versiunea cu transmisie manuală cu șase trepte sau cu șapte trepte cu două ambreiaj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *