Fanii Formulei 1 vor reveni în tribune începând din septembrie: curse cu spectatori în Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain

Cursele de Formula 1 din Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain vor avea loc cu spectatori în tribune, însă numărul biletelor disponibile va fi limitat.
Formula 1 a anunțat că mai multe curse din a doua parte a sezonului vor avea loc cu spectatori în tribune, pe baza legislațiilor naționale în privința condițiilor de desfășurare a evenimentelor pe parcursul pandemiei de coronavirus.

Prima cursă de Formula 1 din acest sezon la care vor putea avea acces fanii este Marele Premiu de la Mugello programat în 13 septembrie.

Organizatorii au anunțat că vor pune la dispoziția fanilor câte 2.880 de bilete pentru fiecare dintre cele trei zile de concurs.

Acestea vor fi repartizate în 3 tribune: 1.000 de bilete la Tribuna Centrală, 1.000 de bilete la Tribuna Materassi și 880 de bilete la Tribuna 58, ultimele fiind alocate special pentru membrii cluburilor Scuderia Ferrari.
Biletele vor fi puse în vânzare în 1 septembrie, însă prețurile nu au fost încă anunțate.

Între timp, Rusia a anunțat că intenționează să primească aproximativ 30.000 de spectatori în tribune la cursa din 27 septembrie, adică circa 50% din capacitatea totală a tribunelor.

Biletele “General Admission”, care nu oferă loc în tribune, ci doar în zonele adiacente acestora, sunt deja disponibile pe site-ul oficial al Formulei 1 la prețuri care încep de la circa 73 de euro.

De asemenea, Portugalia speră să atragă între 50.000 și 60.000 de fani pe circuitul Algarve în cursa programată în 25 octombrie. Pentru moment, organizatorii au pus la vânzare doar biletele pentru Paddock Club și o alte zone selecte, iar prețurile încep de la 2.000 de euro.

Este însă de așteptat ca prețurile de la tribune să fie mult mai accesibile.
Nu în ultimul rând, Bahrain intenționează să găzduiască cu spectatori ambele curse din 29 noiembrie și 6 decembrie, însă prețurile biletelor nu au fost încă anunțate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *