Așa arată noul VW Golf 8

VW Golf 8 este pe punctul de a debuta, acum, la Wolfsburg a fost publicat primul desen oficial al noii ediții.

Caracteristicile hatchback-ului rămân la fel ca și cele ale Passatului. Cu toate acestea, partea din față arată mai ascuțită, flancurile sunt mai voluminoase iar dimensiunile rămân ca la Golf 7. Lansarea pe piață va fi la începutul anului 2020, vor exista mai întâi in varianta cu cinci uși, iar mai târziu ar trebui adăugată și varianta numită Kombi, adică cu trei uși și decapotabile.

La conducerea Golf 8 se folosește oferta relativ proaspătă a predecesorului său. Motorul de bază este un turbo de 1,0 litri cu trei cilindri cu aproximativ 90 CP, poziția ca model de top va lua cel puțin inițial GTI cu 180 kW / 245 CP. Dezactivarea cilindrului și hibridizarea de 48 de volți asigură un consum redus.

Alimentarea cu motoare diesel este probabil redusă, însă oamenii mai economici pot alege alternativ sistemul de acționare a gazelor naturale sau hibridul plug-in cu o gamă electrică generoasă. Tehnologia în ceea ce privește sistemele de asistență și rețelele este modernizată puternic. Perspectiv, golful trebuie să fie pregătit pentru conducere automată.

Prețurile pentru cea mai vândută mașină din Europa de ani de zile ar trebui să se situeze în continuare sub pragul de 20.000 de euro. Premiera mondială sărbătorește cea de-a opta generație a VW Golf pe 24 octombrie 2019.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *